play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
 • play_arrow

  welkom bij RNL de Internet Piraat uit noord limburg

 • cover play_arrow

  Demo Radio Dance Test radio

 • play_arrow

  Demo radio pop Test radio channel

 • play_arrow

  Techno Radio2 Top Music Radio

Veel plezier bij het gezelligste Radio station van noord limburg

Jannes – Monica

today18 juli 2023 5

share close

Jannes maakt zijn fans ongetwijfeld blij met vrolijke meezinger MONIKA Jannes heeft al vaker geroepen dat de geschiedenis zich herhaalt. Met name de laatste jaren blijkt dat de nieuwe generatie hem niet vergeten is. Ook in de tijd dat zo’n beetje de hele wereld twee jaar stilstond merkte Jannes dat de jeugd zijn liedjes massaal via de bekende portals streamden.

Tijdens die periode heeft Jannes allesbehalve stilgezeten. Samen met Emile Hartkamp en Norus Padidar heeft hij gewerkt aan splinternieuw album dat waarschijnlijk medio augustus zal verschijnen. Als voorloper van deze verzamelaar presenteert Jannes vol trots zijn nieuwe feestsingle ‘Monika’. Qua klankkleuren past het perfect in het beeld van deze graag geziene volkszanger. Jannes: ‘Omdat vooral het nummer Eleonora ontzettend populair is bij al mijn fans heb ik Emile gevraagd om een liedje in die stijl te maken.

Het is echt ongelofelijk hoe hij dat telkens voor elkaar krijgt. Ik weet zeker dat ‘Monika’ in de smaak gaat vallen bij het publiek en de radiostations. De sound is heel herkenbaar Jannes en daarmee is deze missie geslaagd. Over het draaiboek van de videoclip is ook weer goed nagedacht. De vrolijke zomerse beelden zijn door Frank Swenne in opdracht van Apex Audio Visuals geschoten. Ik hoop dat de mensen hier met veel plezier naar kijken.’ Voor wat betreft het aanstaande album, daar komt echt een willekeur aan tracks op te staan die laten zien dat Jannes van alle markten thuis is. De meeste liedjes zijn geschreven door Emile Hartkamp, Norus Padidar, maar ook Jan Smit, Martin Sterken en Jannes zelf hebben daarvoor een aandeel geleverd. Naast een paar bewerkingen van liedjes uit zijn verleden zijn alle ogen gericht op een plaat die ligt in de stijl van Die Flippers en de Schlagerformatie Calimero’s. Die zou nog wel eens een eigen leven kunnen gaan leiden. Jannes hoopt in ieder geval dat de mensen kracht en saamhorigheid halen uit het 14 tracks tellende album.

Binnen afzienbare tijd wordt ook de datum van de cd presentatie bekend gemaakt. ‘Monika’ verschijnt bij Jannes Produkties en is vanaf heden overal te beluisteren via deze link: https://lnk.to/Monika

Bron: Youtube.com

contact

Wenst u contact op te nemen met ons dan kan dit zowel telefonisch als via e-mail via onderstaande gegevens.

DJ WORDEN?

Dan willen wij graag met jou in contact komen.
Stuur ons je telefoonnummer en/of e-mailadres en wij nemen graag contact met je op.

SOCIALS

QUICK LINKS

0%